Fillimi Edutek Deep Freeze

Deep Freeze

325
0
SHPËRNDAJE

Qka është deep freeze ?

  • Deep freeze është një software i krijuar nga “Faronics”,i cili pas aktivizimit e mbron bërthamën sistemit operativ poashtu edhe file-t.

 

Pse duhet të zgjedhim DeepFreeze në vend të AntiVirusit?

  • DeepFreeze ofron mbrojtje të fortë të sistemit operativ , i cili pas aktivizimit i ngrin file-t  dhe ka akses administrativ mbi të gjith sistemin operativ.
  • Pas restartimit të sistemit operativ, file-t kthehen në gjendjen e mëparshme dhe gjdo ndryshim i bërë fshihet përderisa ky software është aktiv.
  • Nuk lejon që ndonjë Virus/Malware ti bëjë ndryshime sistemit operativ pa i japur vet përdoruesi akses administrativ.
  • Mbron të gjitha particionet që gjinden në sistemin operativ me të gjitha file-t brenda tyre.

DeepFreeze software funksionon në këto sisteme operative :    Windows , Mac , Windows Server.

DeepFreeze software mund ta gjeni në :

http://www.faronics.com/en-uk/products/deep-freeze/

Versionet e DeepFreeze :

  • DeepFreeze Enterprise
  • DeepFreeze Standard
  • DeepFreeze Enterprise për servera
  • DeepFreeze Standard për servera
  • DeepFreeze për MacOS.

 

 

 

SHPËRNDAJE