SHPËRNDAJE

Të hënën Apple ka lëshuar versionin Beta të tretin me radhë të iOS 8, duke e çuar atë më afër prezantimit përfundimtar që pritet të ndodh këtë vjeshtë. Versioni Beta i fundit ka dal në mes të Qershorit, kështu që kompania duket se ka krijuar një orar të rregullt në dy ose tre herë në javë.

Shumë përdorues janë ankuar se iOS 8 Beta 2 ishte një nga versionet më me shumë gabime që ka lëshuar Apple ndonjëherë, kështu që shpresojmë se Beta 3 do t’i rregulloj këto ankesa.

iOS 8 Beta 3

 

Ketë përditësim të lëshuar nga Apple mund ta merrni nga tani over-the-air, ose thjesht mund ta shkarkoni nëpërmes iOS Dev Center. Është e pashpjeguar se çfarë përmirësime dhe ndryshime ka bërë Apple në ketë version. /ameble

SHPËRNDAJE