SHPËRNDAJE

Në panairin tregtarë për teknologji IFA në Berlin, Dell ka zbuluar laptopin apo tabletën e tyre Dell XPS Duo 12. Dell XPS Duo 12 është i kombinuar si një laptop dhe tabletë, duke mundësuar atë për tu transformuar nga njeri tek tjetri.

Kompania Dell siç duket ka përmirësuar dizajnin dhe specifikat e tyre ne konfigurimet e fundit tek pajisjet XPS Duo 12.

Një ekran HD Multi touch Corning Gorilla Glass me rezolutë 1920×1080 pixels. Kjo pajisje përmban ekran full HD qe rrokulliset dhe me prekje(touchscreen) që e lejon atë të konvertohet lehtësisht nga një laptop ne një tabletë në varësi të nevojave tuaja.
Dell XPS Duo 12 posedon sistemin operativ te fundit Microsoft Windows 8. Kjo pajisje pritet të dal në dyqane menjëherë pas lansimit të Windows 8 më 26 tetor 2012. |ameble|

[youtube id=”ySwiq_qga7A” width=”600″ height=”350″][divider top=”0″]

SHPËRNDAJE