SHPËRNDAJE

Kompania Corning më parë kishte njoftuar për ekranin e tyre të ri Gorilla Glass 3, të cilin e ka ndërtuar më teknologjinë e përdorur si në produktet e tyre të mëparshme Gorilla Glass mirëpo tani ka futur edhe përbërje tjera kimike dhe lëndë të para atomike të qelqit.

Gorilla Glass 3 tani ofron më shumë rezistencë, dhe është tri herë më shumë rezistent ndaj gërvishtjes dhe ofron 40% reduktim në numrin e dukshëm të gërvishtjeve.

Engadget në CES 2013 ka pasur shansin për të vënë Corning Gorilla Glass 3 nëpër disa teste, të cilat përfshinin një rënie 130 gram duke lëshuar drejt xhamit. Shiko videon e paraqitur më poshtë për të parë se si reziston kjo teknologji e Gorilla Glass 3. |ameble|

[youtube id=”AYCvg1x4gx0″ width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE