SHPËRNDAJE

Microsoft ka njoftuar se në dyqanin e tyre online Windows Phone Marketplace po bëhet disa ndryshime, dyqani online për aplikacione tani do të jetë i njohur si Windows Phone Store.
Përderisa bëhet ndryshimi i emrit, Windows Phone Store do të vijë me një varg karakteristikash të reja dhe përmirësime të cilat janë të dizajnuara për të bërë dyqanin online shumë më të afërt dhe miqësorë për përdoruesit. Disa nga përmirësimet përfshijnë atë në kërkimet e aplikacioneve, listat e zgjeruara, dhe një dyqan miqësor. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE