SHPËRNDAJE

Në një ngjarje të drejtpërdrejt, kompania DJI ka prezantuar dy drona të ri Phantom 3, të cilët vijnë me disa karakteristika të reja.

Phantom 3 do të vij në dy modele të ndryshme, Phantom 3 Professional, që përfshin kamerën e re me rezolucion të lartë 4k, dhe modeli tjetër Phantom 3 Advanced, e cila përfshin versionin të përditësuar të kamerës së tyre më definicion të lartë (HD) dhe mund të incizoj deri në 60fps.

Çmimet e tyre pritet të jenë:

Phantom 3 cmimet

DJI ka njoftuar gjithashtu se dronet e ri posedojnë mundësinë e integrimit me aplikacionin Pilot të DJI-së. Aplikacioni u mundëson përdoruesve të kontrollojnë pothuajse çdo lëvizje të dronit si dhe kamerës së integruar, duke ofruar një kontroll manual të plotë mbi imazhet që kapen.

Përveç kësaj, të dy modelet janë dizejnuar nga zeroja, të cilët tani janë më të lehta për t’u përdorur dhe për të lundruar më to. /ameble

SHPËRNDAJE