SHPËRNDAJE

Apple 22 Tetor 1

Ngjarja për iPad 5, iPad mini 2, Apple TV dhe MacBook Pro nga Apple do të shfaqet drejtpërdrejt sot për ata që dëshirojnë të shohin prezantimin e më të rejave nga kjo kompani.

Apple ka përditësuar kanalin e tyre për ngjarje në Apple TV me logon e Apple-it për iPad-in e ri të gjeneratës së 5-të. Kjo ngjarje mund të ndiqet drejtpërdrejt nga linku i më poshtëm:

http://www.apple.com/apple-events/october-2013/

SHPËRNDAJE