SHPËRNDAJE

WWDC 2013 drejtperdrejt1Kanë mbetur vetëm edhe disa orë para së ngjarja WWDC 2013 të filloj zyrtarisht, ajo do të shfaqet sot drejtpërdrejt për pajisjet Apple nëpërmes Apple TV. Kompania gjithashtu ka paraqitur edhe një link për sinjal të drejtpërdrejt ku shfaqen ngjarjet për pajisjet Apple.

Ngjarja pritet të filloj në orën 10:00 (Los Angelos) kurse 19:00 në kohën tonë lokale.

Apple gjithashtu ka lëshuar edhe një aplikacion për iOS të dobishëm për ketë ngjarje, që ju mundëson lehtë të shfletoni kohën, vendet, përshkrimet për seancat, laboratorë, dhe ngjarje të veçanta, në qoftë se dëshironi të dini me shumë atëherë mund ta shkarkoni këtu.

Kurse rreth asaj se çfarë pritet nga kjo ngjarja këtu kemi paraqitur një pasqyrë të shkurt. |ameble|

SHPËRNDAJE