SHPËRNDAJE

Ditën e djeshme janë shfaqur disa foto të pajisjes Asus Padfone 2 që pritet të shfaqet sot nga ora 11 në Milano të Italisë, kjo pajisje tanimë është zyrtare dhe kemi të gjitha specifikat.

Asus Padfone 2 do të vijë me ekran 4.7 inç super IPS +, rezolutë 1280X720 pix, procesorin quad core 1.5GHz Qualcomm S4, 2Gb RAM, softuerin Android 4.0 ICS kurse Jelly Bean është në përpunim. Në ketë pajisje gjithashtu do të përfshihet Padfone Station e cila e kthen pajisjen në një tabletë.

Video drejtpërdrejt mund të shihni me poshtë:

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE