SHPËRNDAJE

Google I/O 2013

Kanë mbetur edhe pak orë para se Google të filloj konferencën vjetore rreth “Innovation in the Open” dhe ngjarjeve te rëndësishme qe ndërlidhen me këtë kompani.

Ky eveniment madhështorë i Google pritet që të sjellë produkte dhe gjëra të reja inovative të botës teknologjike.

Kjo ngjarje do të fillojë në ora 18:00 sipas orës tonë lokale. Ne ju ftojmë që këtë ngjarje ta ndiqni përmes Ameble duke klikuar në videon më poshtë:

[youtube id=”9pmPa_KxsAM” width=”600″ height=”350″]

Ameble do të jetë në pritje të kësaj ngjarje të madhe së bashku me ju, dhe sapo të mbaroj konferenca e Google, do të ju njoftojmë me të gjitha ngjarjet e rëndësishme që do te jenë pjese e saj. |ameble|

SHPËRNDAJE