SHPËRNDAJE

Për shumë entuziast dhe zhvillues të Android-it, ngjarja vjetore Google I/O është ngjarja më e pritur e vitit. Është sikur baba-dimri i vitit të ri për fëmijët.

Nga kjo ngjarje kemi shkruar edhe dje se pritet të prezantohet versioni me i ri i Android-it, Android 5.0, gjithashtu Android Wear ku do të prezantohen  Motorola Moto 360 dhe LG G Watch, pastaj  platforma për makina Google AutoLink, Android për TV, Chrome e shumë tjera.

Ngjarjen mund ta ndiqni drejtpërdrejt nga video e më poshtme sot prej orës 18:00:

SHPËRNDAJE