SHPËRNDAJE

Na ndajnë edhe pak orë para se kompania prestigjioze HTC të zbuloje para nesh produktet e fundit inovative që kjo e fundit ka përgatitur për ne. Në këtë ngjarje e cila është quajtur “What’s Next” (Çka pritet me radhe) pritet që të shpalosen prodhimet më të fundit të kompanisë HTC, duke përfshirë këtu kryesisht: SmartPhone-et dhe Tablet-et. Koha kur HTC është duke shpalosur produktet e reja konsiderohet  të jetë e duhur duke qene pjese e vazhdës së prezantimeve që ka bërë Apple, Nokia, Samsung e të tjera ne kohët e fundit. |ameble|

16:58, Lajmi i fundit: nuk do të ketë video drejtpërdrejt nga kjo ngjarje.

17:14, Shefi ekzekutiv HTC Peter Chou ka dalur ne skenë,

Për ma shumë nga kjo ngjarje do t’ju informojm më vonë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE