SHPËRNDAJE

Kemi raportuar edhe sot më heret gjatë dites se Amazon po përgatitet të zbuloje gjëra të reja para nesh duke perfshire këtu befasisht edhe smartphone. Ameble është në pritje të kësaj ngjarje të madhe dhe ju fton që së bashku të shikojmë drejtperdrejt konferencen per media të Amazon e cila do të filloje pas pak minutash në Santa Monica.

Konferenca fillon sot në ora 19:00, dhe mund ta ndiqni drejtpërdrejt ne videon e paraqitur më poshtë apo te klikoni ne butonin PLAY. |ameble| |amazon|

PLAY

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE