SHPËRNDAJE

SAN FRANCISCO – Kanë mbetur edhe pak orë para se konferenca për media e kompanisë Microsoft të fillojë.

Siç kemi raportuar edhe dje, në këtë ngjarje të madhe të Microsoft kryesisht janë te ftuar gazetarë dhe analist të mediave të ndryshme që kanë të bëjnë me teknologjinë informative dhe njëra nga gjerat që janë paralajmëruar të publikohen është Office 15 (2015).

Ameble do të jetë në pritje të kësaj ngjarje të madhe dhe sapo të mbaroj konferenca e Microsoftit ne do ju njoftojmë për të gjitha ngjarjet e rëndësishme që do te jenë pjese e saj. |cnet.com| |ameble|

Konferenca fillon në ora 20:45, dhe mund ta ndiqni drejtpërdrejt nepërmes portalit Cnet duke klikuar në butonin PLAY te paraqitur më poshtë apo shikoni videon në Ameble

PLAY 

[youtube id=”Z7HiI3FqwBg” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

 

SHPËRNDAJE