SHPËRNDAJE

BERLIN –  Kanë mbetur edhe pak orë para se konferenca për media e kompanisë Samsung të fillojë. Kjo do të jetë ngjarja paraprijëse e panairit më të madh në botë të teknologjisë informative që do të mbahet në Berlin nga data 31 Gusht – 5 Shtator.

Gjërat kryesore që pritet ti publikoj gjiganti Samsung janë: Tableti-SmartPhone Galaxy Note 2, Ekranin transparent, “Update” të Sistemit Operativ Android Jelly Bean, etj.

Ameble do të jetë në pritje të kësaj ngjarje të madhe dhe sapo të mbaroj konferenca e Samsung-it ne do ju njoftojmë për të gjitha ngjarjet e rëndësishme që do të jenë pjese e saj.

Konferenca fillon sot në ora 19:00, dhe mund ta ndiqni drejtpërdrejt ne videon e paraqitur më poshtë. |ameble| |samsung|

Ose videon offline me poshtë: [youtube id=”lhN91l6Or48″ width=”600″ height=”350″]  [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE