SHPËRNDAJE

Sot është 10 Shtatori, një ditë madhështore për adhuruesit e produkteve të Apple-it. Dita kur e gjithë bota e teknologjisë është e orientuar në ngjarjen që do të organizohet nga Apple, ku edhe priten të zyrtarizohen të rejat e këtij brendi. Sot do të përfundojnë të gjitha thashethemet me zyrtarizmin e produkteve të reja.

Ameble gjithashtu është në pritje të kësaj ngjarje të madhe dhe si gjithnjë do ju njoftojmë për detaje dhe risit më hollësisht.

Për ata të cilit duan të shohin se si do të duket dhe çfarë do të përmbajë iPhone 5S, iPhone 5C dhe produktet e tjera të Apple që do të prezantohen, mund ta shikoni videon më poshtë, në të cilën shfaqet transmetimi i drejtpërdrejt i kësaj ngjarje.

Kjo ngjarje do të fillojë nga ora 19:00 sipas kohës tonë lokale.  |ameble| 

[youtube id=”QPZzriiHsgI” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE