SHPËRNDAJE

Zëvendës presidenti i lartë i Google-it gjithashtu personi kyç në krye të Android-it dhe Chrome-it, Sundar Pichai, siç edhe kemi paralajmëruar sot pritet të mbaj një fjalim në një ngjarje të organizuar në San Francisco.

[youtube id=”GZzS6BxHEns” width=”600″ height=”350″]

Temë e bisedës do të jetë padyshim pjesa softuerike, por nuk do të thotë se aty nuk do të ketë edhe njoftime për sa i përket pjesës harduerike.

Thashethemet thonë se mund të publikohet versioni i ri Android 4.3 Jelly Bean por edhe prezantimi i një versioin krejt të ri të tabletit Nexus Google 7. Pichai përderisa është në krye të dy Android-it dhe Chrome-it, ndoshta më shumë mund të flas për integrimin e mëtejshëm të dy platformave.

Të gjithë jemi kureshtar të dimë se çfarë saktësisht pritet të thuhet apo shfaqet!? Ngjarja fillon nga ora 18:00. |ameble|

SHPËRNDAJE