SHPËRNDAJE

Siç edhe kemi lajmëruar me herët konferenca për shtyp, e cila pritet të sjellë modelin e iPhone-it të ardhshëm nga Apple, mbahet në qendrën Yerba Buena të Arte-ve në San Francisko dhe fillon në orën 19, dhe keni mundësinë të ndiqni drejtpërdrejt nga video më poshtë:

iPhone 5 do pritet të kandidojë me sistemin operative të ri iOS 6, ky model thuhet se përfshinë ekranin 4 inç, një dizajn të hollë, me dok të ri, dhe natyrisht është i përmirësuar harduerikisht.

Në të njëjtën ngjarje është përfolur qe kompania do të zbulojë edhe tabletin iPad mini, qe thuhet të jetë një version i vogël me ekran 7 inç, pastaj nje e re tjetër do të jetë teknologjia wireless 4G që do të shfaqet për herë të parë, Apple TV si dhe shumë risi tjera që pritet ti shohim më vonë gjatë kësaj ngjarje. |ameble|

Ngjarja e kësaj konference për ata qe nuk kanë pasur mundësi ta shohin, mund ta shihni tani në videon më poshtë: [youtube id=”9i–xfa8I5I” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE