SHPËRNDAJE

Kemi reportuar vazhdimishtë për smartphone-in Samsung Galaxy S4, që tani i ka ardhur koha e publikimit zyrtar, nuk do japim asnjë koment apo thashetheme.

Qendroni më ne të shohim së bashku paraqitjen zyrtare të tij, që mbahet në qytetin e New York-ut dhe fillon nga ora 24:00 (koha jonë lokale). |ameble|

[youtube id=”IDXILsX7_QI” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE