SHPËRNDAJE

Nëse nuk keni dëgjuar me herët, Samsung ditën e sotme ka caktuar për prezantimin e disa produkte të reja në një ngjarje që pritet të mbahet në Londër.

Kompania ka zbuluar se në ketë ngjarje do të lansoj pajisje Galaxy dhe ATIV siç është cekur edhe në moton e saj. Aty nuk është thënë më shumë, por sipas thashethemeve mund të jetë një kamerë Samsung Galaxy, ose ndoshta ndonjë tablet ATIV?

Ndërkohë, kjo ngjarje fillon në orën 19:00 sipas kohës së Anglisë, mirëpo me kohën tonë nga ora 20:00.

[youtube id=”xtisk0-mY_0″ width=”600″ height=”350″]

Për çfarë mendoni se do të njoftojë kompania Samsung? Le të dëgjojmë mendimet tuaja në komentet më poshtë. |ameble|

SHPËRNDAJE