SHPËRNDAJE

[MWC 2013] Mozilla ka në plan të shfaq drejtpërdrejt një konferencë për shtyp në Kongresin Botëror për Celularë (MWC 2013), duke prezantuar kështu platformën e saj të re Firefox OS dhe vizionin e saj për të ardhmen në pajisjeve celulare.

Ne gjithashtu e dimë se kompania ZTE ka në plan të lansoj një smartphone me po të njejtin sistem operativ dhe se lansimi i kësaj pajisje është planifikuar të debutoj këtë muaj, po në ketë ngjarje të MWC, dhe ky pra mund të jetë shansi që ne të shofim gjithçka nga ky sistem operativ. Firefox OS është vetëm një nga shumë alternativat që kemi për momentin. Vetëm në ketë organizim që zyrtarisht pritet të filloj nesër, do të shohim prezantimet me në detaje përveç Firefox-it edhe nga Tizen dhe Ubuntu.

Mozilla ka ofruar ketë ngjarje drejtpërdrejt nga portali i tyre online nga ky link air.mozilla.org. Prezantimi fillon në ora 18:00 të kohës sonë. |ameble| 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE