SHPËRNDAJE

Kemi raportuar edhe me herët së me datën 20 Shkurt, Sony pritet të zbulojë me gjerësisht detajet e para për konsolen e ardhshme të lojërave PlayStation 4. Kjo ngjarje do të mbahet në Nju Jork në orën tonë lokale 24:00 pm.

Ndërsa detajet konkrete të PlayStation 4 madje edhe emri i tij janë ende të pa njohura, disa karakteristika janë raportuar më herët që përfshijnë, përmbajtja e lojërave streaming, opsioni i pamjeve të dyfishta, dhe kontrollori më prekje. Gjithashtu është thënë se çmimi i tij do të jetë 400 €. Për më shumë detaje mbetet të informohemi me vonë drejtpërdrejt nga video e paraqitur me poshtë e cila fillon 30 minuta para orës 24. |ameble|


[divider top=”0″]