SHPËRNDAJE

Dropbox ka njoftuar për blerjen e aplikacionit për E-mail në iOS, Mailbox. Blerja e këtij aplikacioni është një lëvizje më tej shërbimit Cloud dhe drejt platformave mobile (në lëvizje).

Shërbimi Cloud Dropbox u mundëson përdoruesve te saj për tu qasur në dokumente, video dhe fotografi nga kudo, pa pasur nevojë të bartni pajisjen tuaj personale. Kombinimi i këtyre dy shërbimeve mund të nxjerr një rival të madh kundrejt atij të tanishmit Gmail.

Mailbox, e krijuar nga Orchestra Inc., dhe i gjithë ekipi prej 14 personash duke përfshirë edhe disa nga Apple do ti bashkohen Dropbox-it. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE