SHPËRNDAJE

E3 KonferencaE3 (Electronic Entertainment Expo) është ekspozita më e madhe në Amerikën e Veriut që nxjerr në pah video lojërat e të gjitha formave dhe madhësive. Këtë vit do të kandidohet nga dita e martë më 5 qershor deri të enjten më 7 qershor, por e gjithë kjo fillon të hënën me 4 qershor. Krijuesit e lojërave do të njoftojnë për punën e tyre momentale dhe atë që ata do të përgatisin për vitin e ardhshëm. Gjithashtu, do të ketë previews, video dhe foto galeri të ekspozuara gjatë gjithë javës për lojërat Assassin’s Creed III, Call of Duty, Black Ops 2, Hitman Absolution, si dhe shumë tjera.

Orari i gjithë kësaj është si ne vijim:

Hënë, 4 qershor

10:00 – Microsoft Press Konferenca
13:00 – Electronic Arts Press Konferenca
15:00 – Ubisoft Press Konferenca
18:00 – Sony Press Konferenca
 

Martë, 5 qershor

09:00 – Nintendo Press Konferenca
12:00 – Hapja

Ketë ngjarje mund ta përcillni drejtpërdrejt nga ueb faqja E3. |e3expo.com||ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE