SHPËRNDAJE

Siç po shihet te dy operatorët ne Kosovë, Vala dhe Ipko janë përgatitur për verë. Pas Vala-s, edhe IPKO me ofertë të re “EJA NE IPKO“. Duhet të ceket se oferta e IPKO-së duket shumë me atraktive se ajo e VALA-s qe lajmëruam ditë me parë.

Bleni një numër të ri, për vetëm 3€ me 3€ mbushje dhe merrni falas sipas zgjedhjes tuaj: 1000MIN, 1000SMS ose 1000MB internet, 200 prej të cilave i merrni çdo muaj, për pesë muaj rresht.

Menjëherë pas thirrjes së parë, ju do t’i merrni 200 minuta, sms apo MB. Ndërsa pjesën tjetër e merrni të ndarë në katër muaj pasi që të bëni mbushje së paku 1€. Në këtë mënyrë, ju do të merrni çdo muaj nga 200MIN, 200SMS ose 200MB FALAS, sipas zgjedhjes, në telefonin tuaj.  /ipko.com/ [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE