SHPËRNDAJE

Miq të nderuar të Ameble-së. Me kënaqësi ju njoftojmë se që nga sot portalit AMEBLE mund ti qaseni edhe përmes ueb adresës: www.ameble.al

Autostrada AMEBLE

Ky është edhe një hap përpara i portalit, që dëshmon seriozitetit dhe përkushtimin tonë ndaj jush. Ne vazhdimisht jemi duke punuar që të sigurojmë gjëra të reja, inovative dhe atraktive nga bota e teknologjisë dhe ju premtojmë se do të ofrojmë gjëra të mira.

Në të njëjtën kohë shfrytëzojmë rastin që të ju falënderojmë për besueshmërinë që e keni ndaj nesh.

Ky është vetëm fillimi, andaj qëndroni me ne!  |ameble|

SHPËRNDAJE