SHPËRNDAJE

Nikon Coolpix S800cNikon mund të jetë kompania e fundit që pritet të hyj në tregun e smartphone-ve, sipas një raporti nga nikonrumors nepërmes Bloomberg, kjo kompani është duke punuar në një kamerë-smartphone të ri.

Shitjet e kamerave kompakte ka rënë për shkak se shumica e njerëzve tani më shumë përdorin smartphone-t e tyre për fotografi edhe presidenti i Nikon-it Makoto Kimura ka ngritur shqetësimet e tij në lidhje me rënien e shitjeve të kamerave.

Kompania me sa duket është duke kërkuar një alternativë për rritjen dhe zgjerimin e kompanisë, një mënyrë e vetme tani mund të jetë prodhimi i kamerave-smartphone.

“Ne duam të krijojmë një produkt që do të ndryshoj konceptin e kamerave dhe kjo mund të jetë një jo kamerë për konsum të përdoruesit,” ka thënë ai|ameble|

SHPËRNDAJE