SHPËRNDAJE

Shumë konsumator të Apple të cilët kanë blerë iPhone 5, tani më kanë shfaqur edhe një ankesë tjetër.  Është fjala për kamerën digjitale me të cilën fotot që nxjerrën po marrin një nuancë të tepruar të ngjyrës vjollcë.  Kjo gjë i ka zemëruar me të madhe këta konsumatorë, të cilët po përdorin foto kamera tjera për të nxjerrë foto edhe pse iPhone 5 i tyre e ka një të tillë.

Nga momenti i raportimeve të para për këtë problem të cilat janë bërë në AnanTech, Gizmodo dhe CNet, shumë teori janë dhënë dhe shumë arsye janë komentuar në lidhje me këtë defekt. Por akoma nuk kemi asgjë zyrtare nga Apple.

Para pak ditësh në Ameble kemi publikuar letrën e Shefit Ekezekutiv të Apple-it, Tim Cook i cili publikisht kërkoi falje për problemet që konsumatorët kanë hasur me “Google Maps” dhe më pas, raportimet me problemet me kabllon dhe adapterin e iPhone 5. Nësë i shtojmë edhe problemin me kamerë atëherë i bie që ky produkt i Apple të mos jetë një sukses i vërtet i cili po proklamohet. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE