SHPËRNDAJE

Ka më shumë se një vit qe HTC nuk ka marr asnjë hap për sa i përket fushës se tablet-ve. HTC ka konfirmuar se është duke punuar në një tjetër tablet qe do të jetë shumë shpejt gati për tregun e Anglisë.

Nuk janë ofruar me shumë detaje tjera mbi ketë model por kanë premtuar se do të ketë një pikë të vetme të shitjes. Se çka është pika unike e shitjes mbetet për t’u parë.

Thuhet se tableti do të vij me android 4.1 (JB) dhe se sigurt do të jetë tablet i nivelit të lartë me një çmim të volitshëm, atëherë me ketë model HTC dëshiron të konkurroj me Google Nexus 7. |PC Advisor UK| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE