SHPËRNDAJE

Sot është e Diele, dhe është koha për përmbledhjen javore të lajmeve më interesante të ofruara nga ne. Kësaj radhe, përmbledhjen kemi vendosur ta bëjmë pak me ndryshe se deri më tani, për arsye që përmbledhja të jetë me atraktive dhe me informuese.

Për ju që nuk keni pasur mundësi të informoheni për risit nga bota e teknologjisë gjatë javës që lamë pas, ndani 8 minuta të kohës tuaj dhe informohuni për të rejat e javës nëpërmjet videos së parë të realizuar nga ne. |ameble|

[youtube id=”-OICKAe846M” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE