SHPËRNDAJE

Epson ka lansuar një projektor të ri kino për shtëpi që radhitet në linjën PowerLite. Projektori i ri është quajtur PowerLite Home Cinema 750HD dhe përkrah të dy opsionet 2D dhe 3D. Ky projektor përdor teknologjinë 3LCD dhe ka një çmim çuditërisht të ulët. Do të jetë në dispozicion nga fundi i marsit për 899 $.

 Projektori ofron 3000 lumens dritë (njësi e flluskave të shkëlqimit) dhe ngjyra të lehta, gjithashtu vjen me rezolutë të plotë HD në përmbajtjen 2D, ose 720p me përmbajtje aktive 3D.

Pajisja vjen me një palë syze të vetme aktive 3D dhe ka lente zoom optik 1,2 herë. Mund të shfaq imazhe deri në 300 inç në sipërfaqen e projektimit 11 metra.

Posedon komponentët HDMI dhe lidhjet USB. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE