SHPËRNDAJE

Në një konferencë për biznes Allen&Co udhëheqësi i Google-it Eric Schmidt është shfaqur me Smartphone-in ende të pa publikuar Motorola Moto X dhe Corriera ka marr disa fotografi të cilat mund të shihni më poshtë.

Schmidt shfaqet me një version të pajisjes më ngjyrë të bardhë, por thashethemet thonë se ky model i smartphone-it do të jetë në dispozicion në ngjyra të ndryshme. |ameble|

SHPËRNDAJE