SHPËRNDAJE

Në videon e fundit që ka rrjedhur nëpër internet shfaqen imazhe të gjeneratës së ardhshme të Apple iPhone 6. Në këtë video proklamohet dizajni dhe ngjyrat e gjeneratës së re të smartphone-it më të popullarizuar në botë iPhone.

Që të dy modelet, njëri me ngjyrë hiri dhe tjetri me të artë dallojnë nga versionet e kaluara të iPhone. Pa dyshim iPhone 6 është më i madh dhe në pjesën e qosheve të iPhone 6 vërejmë një kthim prapa dhe ngjashmëri me iPhone 3g/3gS.

Edhe pse kjo video nuk është zyrtare, nuk është çudi që kështu të duket iPhone 6. /ameble

Për më shumë, shikoni videon më poshtë:

[youtube id=”iiBNd6EolEQ” width=”600″ height=”350″]

 

SHPËRNDAJE