SHPËRNDAJE

Le t’i lemë thashethemet anash, iPhone 8 do të ketë ekranin OLED, mendohet. Akoma nuk është e konfirmuar nga Apple në ketë kohë, por siç duket kjo do të jetë e vërtetë pasi para ca muajsh Apple porositi mbi 70 milionë ekrane OLED nga rivali i tyre kompania Samsung.

Thashethemet janë përhapur që para shumë muajsh. Por tani janë vetëm disa fakte të vogla se Apple do te hedh ne treg një gjeneratë të re iPhone-ësh me ekrane OLED dhe me një ekran të lakuar si Galaxy S8 ose Galaxy S7 Edge.

Ekranet OLED mund të jenë vetëm në një nga tre modelet që do të lansohen këtë vit dhe me shumë mundësi, duke u bazuar në thashethemet e dalura do te jetë vetëm në modelin me të mirë që i cili gjithashtu sipas thashethemeve do të quhet “iPhone Edition”. Gjithashtu është dhe një thashethem tjetër i cili ky model mund te ketë IRIS Scanner (skanimi i retinës së syrit për tu kyçur në pajisje) si dhe Wireless Charging (mbushësi i pajisjes pa kabull) /ameble.com

SHPËRNDAJE