SHPËRNDAJE

FB Invite-4 Prill

Ndoshta e keni vërejtur, ka një kohë të gjatë që Facebook nuk ka bërë ndonjë ndryshim të madh për aplikacionin e tyre në platformën Android, ne anën tjetër aplikacioni për platformën iOS ka marr opsionin për thirrje me zë. Për ketë si duket paska qenë një arsye, sepse Facebook tani ka dërguar ftesë për një ngjarje që do të organizoj me datën 4 Prill me moton “new home on Android”.

Thashetheme ka më bollëk, mirëpo së çfarë mund të jetë kjo ende nuk dihet?

A mund te jetë një smartphone Facebook? Nuk dihet! 9to5Google gjithashtu thotë se Facebook dhe HTC janë duke punuar përsëri së bashku në një fushatë të madhe reklamash që thonë “designed to focus on the potential user of the device, not on the hardware or software” (e dizajnuar të fokusohet në përdorues potencial të pajisjes, mirëpo jo në harduer ose softuer).

Sidoqoftë, duket të jetë interesante. Për çfarëdo informatë ne do të njoftojmë me kohë. |ameble|

SHPËRNDAJE