SHPËRNDAJE

Kryeshefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg ka shpalosur sot një funksion të ri që ai tha së do të ndihmoj miliarda përdorues të vet të kërkojnë fotot, videot, lidhjet si dhe shumë tjera, përmes përmbajtjes në kuadër të rrjetit social.

Duke folur me gazetarët në selinë e tyre në Menlo Park, California, Zuckerberg ka përshkruar atë funksion që ai e quajti “Graph Search”, e cila i mundëson përdoruesit për të kërkuar përmes përmbajtjes që është e përbashkët (shared) me miqtë që kanë.

Opsionin Graph Search momentalisht është në dispozicion në një program beta të kufizuar në gjuhën angleze (US) dhe mund ta provoni pasi të kyçeni nga linku i më poshtëm: |ameble|

https://www.facebook.com/about/graphsearch [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE