SHPËRNDAJE

Përveç njoftimit nga shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg që tani ka 1 miliard përdorues aktiv çdo muaj, sot gjithashtu është publikuar një video reklamë e  krijuar nga Wieden & Kennedy, që është titulluar “The Things That Connect Us” (Gjërat që na lidhin ne) duke aluduar në karrige.

“Karriget janë bërë në mënyrë që njerëzit mund të ulen dhe të bëjnë një pushim,” “Çdokush mund të ulet në karrige. Dhe nëse një karrigë është e madhe, atherë ata mund të ulen së bashku dhe tregojnë shaka, apo përbëjnë ndonjë ngjarje, apo vetëm të dëgjojnë. Karriget janë për njerëzit. Dhe kjo është arsyeja pse karriget janë si Facebook-u” shpjegohet në ketë reklamë.

Secondat në vijim në ketë video përshkruajnë objektet që krahasojnë me njerëzit, të tilla si zilja e derës, aeroplanë, ura, lojëra dhe para se të mbaron një vërejtje thotë “arsyeja që ne i bëjmë të gjitha këto gjëra është të kujtojmë vetën tonë se ne nuk jemi vetëm”. |bgr| [youtube id=”c7SjvLceXgU” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE