SHPËRNDAJE

messengerJu pëlqeu apo jo, më shumë se 500 milionë njerëz tani përdorin aplikacionin Messenger të Facebook-ut. Në fund të muajit Korrik rrjeti social e ka zhvendosur Messenger-in kryesor nga ueb-faqja në aplikacion dhe kështu kishte filluar t’i detyroj përdoruesit të shkarkojnë aplikacionin për biseda të shpejta. Tani katër muaj më vonë, gjysmë miliardë përdorues në muaj e përdorin atë për komunikim.

Sipas Facebook-ut, njerëzit përgjigjjen e marrin 20% më shpejtë në aplikacionin Messenger se sa direkt në Facebook. /ameble