SHPËRNDAJE

Facebook është duke u interesuar për ta blerë kompaninë Opera dhe ta kthej atë në shfletuesin e vet Facebook, gjithashtu për te mbajtur përdoruesit e vet edhe me afër në jetën sociale. Opera ka dy shfletues për desktop dhe telefona mobil për te gjitha platformat, kështu që do të shpëtojë Facebook-un nga detyrimi për të ndërtuar një shfletues nga zeroja. |cnet.com| |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE