SHPËRNDAJE

Facebook thuhet se është duke testuar një funksion të ri që mund të fshij statusin e postuar vetvetiu. Një pjesë e vogël e përdoruesve e kanë vënë re ketë opsion të ri, që u mundëson të zgjidhin periudhën kohore të statusit për tu fshirë. Koha është e caktuar nga një orë deri në shtatë ditë. Nuk është ende e sigurt se çfarë është qëllimi i këtij funksioni tek përdoruesit e thjesht, por ky opsion duket shumë funksional për ato kompani që ofrojnë dhurata apo bëjnë lojëra.

Facebook Schedule

Tani për tani duhet të presim dhe të shohim nëse ditët e ardhme kompania do të integroj ketë funksion edhe tek përdoruesit tjerë. /ameble

SHPËRNDAJE