SHPËRNDAJE

Facebook ka zbuluar se ishte viktimë e një sulmi të sofistikuar ”nga një grup i paidentifikuar i hakerëve. Rrjeti social thotë se nuk është gjetur asnjë dëshmi që tregon se të dhënat e përdoruesit janë komprometuar

“Muajin e kaluar, përgjegjësit për siguri në Facebook zbuluan se sistemet tona kanë qenë në shënjestër të një sulmi të sofistikuar,” zbuloi Facebook në një post blog zyrtar. “Sulmi ndodhi kur një pjesë të vogël e të punësuarve vizituan një faqe interneti”. Facebook tha se ishte shkarkuar malware në laptop të punëtoreve të saj. “Sapo kemi zbuluar praninë e malware-it, ne kemi reaguar në të gjitha pajisjet e infektuara,” tha kompania në postin e tij.

Facebook posedon rreth një miliardë përdorues në mbarë botën, dhe ka thënë se sulmi i fundit nuk ka prekur asgjë profilet e përdoruesve. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE