SHPËRNDAJE

Facebook u ka kërkuar punonjësve të saj të kalojnë nga pajisjet iOS në Android në mënyrë që të metat e aplikacionit për smartphone te mund të adresohen më shpejt.

Përplot fotografi me postera janë ngjitur rreth parkut Menlo, Calif, në selinë qendrore të Facebook-ut, i cili ka për qellim nxitjen e punonjësve te marrin ketë me seriozisht dhe në të shkruan “do you droidfood”.

Në kta postera është paraqitur edhe një tabelë që thotë se nga viti 2016 pajisjet Android do të dominojnë tregun në krahasim me pajisjet e platformës iOS, e projektuar kjo nga International Data Corporation. Kurse me poshtë tabelës është email adresa për ndihmë e Facebook-ut, e cila do tu ndihmojë të punësuarve “ndërrimin”. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE