SHPËRNDAJE

Aplikacioni i Facebook-ut për SO Android ka arritur tashmë në versionin 2.0, mirëpo si duket përdoruesit e Android-it dhe iOS-it nuk janë të vetmit që kanë në dispozicion përditësimin e ri të Facebook-ut, tanimë edhe për përdoruesit e smartphone-ve me Windows Phone 8 do tu vij kjo si një dhuratë para festave.

Aplikacioni i ri për Windows Phone 8 është i gatshëm për t’u shkarkuar nga të gjithë përdoruesit e Windows Phone 8, ku do të keni versionin e tij të përditësuar në 4.1, përditësim ky, për ata qe përdorin shumë aplikacionin mund ta vërejnë ndryshimin. Me i shpejt dhe nuk do ta humbasni të njëjtën kohë sikur me versionin e kaluar. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE