SHPËRNDAJE

Facebook u ka dërguar ftesa misterioze mediave këtë javë duke i ftuar ata në një konferencë shtypi më datë 15 Janar 2013 që shkruan “Ejani dhe shikoni se çfarë jemi duke ndërtuar.”

A është Facebook duke zbuluar një smartphone të ri, i cili është përfolur se është duke u prodhuar diku, ose diçka e re dhe unike po lëkundet nga ta për pajisje mobile ose web?

Ftesa nga Facebook patjetër aludon se Mark Zuckerberg dhe ekipi Facebook kanë diçka të madhe për të shpallur, dhe ne si gjithmonë ne do të ju mbajmë të informuar në momentin kur lajmi vjen në dritë. Ngjarja do të zhvillohet në selinë kryesore Menlo Park të Kalifornisë më 15 janar ora 10. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE