SHPËRNDAJE

Android 4.4.3 Kitkat Ameble1Motorola ka njoftuar se përditësimi i ri i versionit Android 4.4.3 është i gatshëm dhe gjatë javës do të fillojnë të përditësohen një numër i pajisjeve të tyre duke përfshi modelet Moto X, Moto G dhe Moto E.

Android 4.4.3 KitKat përditësimi sjell një sërë veçorish të reja për pajisjet nga Motorola duke përmirësuar cilësinë e marrjes se fotove të kamerës së Moto X dhe Moto G, përmirësimi i fotografive duke përdorur kamerën e përparme, dërgimi i mesazheve në mënyrë periodike tek kontaktet të përzgjedhura, etj.

Pasi që përditësimi përfundon do t’iu sjellim informata më të detajuara për veçorit e versionit Android 4.4.3. /ameble

SHPËRNDAJE