SHPËRNDAJE

Muajin e kaluar Google kishte përgatitur përditësimin e versionit Android 4.4.3 ndërsa tani kompania ka lansuar një version të ri të KitKat, Android 4.4.4 për pajisjet e saja Nexus.

Android 4.4.4

Android 4.4.4 është tani në dispozicion për një numër të pajisjeve duke përfshi smartphone-t Nexus 4 dhe Nexus 5, si dhe tabletet Nexus 7 dhe Nexus 10.

Në fund të këtij muaji, pritet të mbahet një konferencë nga Google, me ç’ rast pritet të njoftohet për versionin e ri dhe shumë të përfolur Android 5.0. /ameble

SHPËRNDAJE