SHPËRNDAJE

iphone 6 nga BRIKK 1Edhe pse ende nuk është prezantuar si dhe zyrtarizuar modeli i ardhshëm nga Apple, iPhone 6, fansat e pajisjes iPhone tani më mund të bëjnë porosinë për modelin e ri i dizajnuar nga ari.

Projektuesi dhe prodhuesit i aksesorëve luksoze Brikk nga Los Angeles ka ofruar mundësin e para-porosive me dizajn luksoz të modelit iPhone 6.

Çmimi i iPhone 6 do të fillon nga 4,495$ deri në 8,395$ varësisht nga dizajni i aksesorëve luksoze të përdorur.

Për të filluar para-porosinë, në fillim duhet dhënë 500$ depozitë që do të ju sigurojë një iPhone 6 me ekran 4.7 inç dhe 128GB hapësirë të brendshme dhe dërgesat do të fillojnë nga 3 deri në 4 javë, pas që modeli iPhone 6 zyrtarizohet nga Apple. /ameble

SHPËRNDAJE