SHPËRNDAJE

Electronic line, distributor i autorizuar i pajisjeve Apple në Shqipëri ka njoftuar se kanë filluar zyrtarisht me shitjen e smartphone-ve të ri nga Apple, iPhone 6. Për momentin, kompania ofron vetëm versionet 16GB, ndërsa versionet të tjera 64GB dhe 128GB pritet të ofrohen shumë shpejtë. Për tu informuar rreth çmimeve si dhe ofertave për iPhone 6, vizitoni shitoret e Electronic Line në ketë adresë.

Nisen shitjet - iPhone 6

Përndryshe, Electronic Line që nga viti 2001 është kompania me e madhe ne Shqipëri e dedikuar eksklizivisht për shitjen e pajisjeve Apple. /ameble

SHPËRNDAJE