SHPËRNDAJE

Sony Pictures këtë javë ka publikuar trailer-in e filmit me të ri Hacker, i cili është i bazuar në një histori të vërtetë dhe pritet të jetë në dispozicion, për ta blerë në DVD dhe formatin digjital për shkarkim, nga data 4 prill 2017 e tutje.

Shihe me poshtë trailer-in për të kuptuar më mirë se çfarë pritet të shohim nga ky film, një histori e një hakeri emigrant ukrainas, emigrant ky që lëviz në Kanada dhe përfshihet në një organizatë kriminale online. /ameble

SHPËRNDAJE