SHPËRNDAJE

Edhe pse lansimi zyrtar i versionit Firefox 17 nuk bëhet deri nesër, versioni i fundit i shfletuesit Mozilla nga tani është në dispozicion dhe mund të shkarkohet për sistemet Windows, Mac dhe Linux, nëpërmjet FTP-së.

Shkarkimin e tij mund ta bëni këtu kurse për më shumë informacione rreth këtij versioni të ri mund të informohemi nga uebfaqja e zhvilluesve të Firefox-it. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE